Alle kan lære å lage smykker

Personvernerklæring

Personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller gjør et kjøp fra https://metalclaystudio.no, her etter kalt nettstedet.

 

Personlig informasjon vi henter

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi i tillegg informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "enhetsinformasjon."

 

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

- "Informasjonskapsler" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

- "Loggfiler" sporer handlinger som forekommer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisende / avsluttende sider og dato / klokkeslettstempler.

- "Web-beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøker å gjøre et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert ditt navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon, e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "ordreinformasjon."

 

Hvordan vi bruker personlig informasjon
Med personlig informasjon menes både enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

Vi bruker ordreinformasjonen vi innhenter i nettbutikken eller som innhentes via valgt betalingsløsning eller regnskapsprogram til å gjennomføre en handel, sende varer til deg og sende og bokføre faktura. Vi bruker ordreinformasjonen til å holde deg oppdatert om leveransen.

Vi og våre tjenesteleverandører bruker også ordreinformasjonen til å:

- Kommunisere med deg om bestillingen din eller betalingen din.

- Undersøke om vi gjennom mottatte ordre er utsatt for risiko eller svindelforsøk.

Vi benytter ikke ordreinformasjonen til å sende ut nyhetsbrev eller reklame på e-post eller SMS. For markedskommunikasjon med brukere som er interessert i våre produkter, benytter vi Facebook. Vi annonserer også på Facebook.

Vi benytter enhetsinformasjon som vi innhenter til å hjelpe oss å oppdage potensiell risiko og forsøk på svindel (gjelder spesielt informasjon om din IP-adresse), og mer generelt til å forbedre og optimalisere vår nettbutikk (for eksempel ved å hente ut analyser om hvordan våre kunder bruker nettsiden og for å kunne vurdere effekten av markedsførings- og reklametiltak).

 

Hvordan vi deler personlig informasjon

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for at de skal hjelpe oss å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify som leverandør av e-handelsløsning / nettbutikkløsning, - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy.

Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/.

Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Vi kan også dele din personlige informasjon for å overholde lover og regelverk, dersom vi blir forespurt av en rettsinstans, eller for å beskytte våre rettigheter.

 

Din rett til å kreve innsyn, retting, sletting og begrensning

Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som er registrert om deg og kan kreve retting, sletting (inkludert retten til å bli glemt) og rett til begrensning av behandlingen i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Dersom du ønsker å igangsette de foregående tiltak, kan kontakte oss på info@metalclaystudio.no.

Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, vil vi opprettholde din ordreinformasjon med mindre og før du ber oss om å slette denne informasjonen.

 

Mindreårige
Nettsiden vår er ikke beregnet for bruk av personer under 18 år.

 

Kontakt
Ønsker du mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, eller har andre spørsmål, send en e-post til info@metalclaystudio.no

Metal Clay Studio 
Eidsvollvegen 47, 2080 Eidsvoll